Logeerboot Visithor *********

Bed & Breakfast in Rotterdam

Overall Rating


Kwaliteit : /10

Service : /10

Sfeer : /10

B&B Logeerboot Visithor

Manhattan aan de Maas Rotterdam is de architectuurstad van Nederland. Niet voor niets is het Nederlands Architectuurinstituut er gevestigd. Voor liefhebbers van bouwkunst is het zeker een bezoek waard. Wandel eens langs de Maas en laat u overweldigen door de moderne Skyline, bruggen, torenhoge gebouwen en Euromast. Gaat u liever naar een museum of het theater? Dan mag u de Kunsthal en museum Brooijmans van Beuningen niet missen. Het Nieuwe Luxor Theater met grote namen op het program is gelegen op de Kop van Zuid, aan de voet van de Erasmusbrug (de 'Zwaan'). De Visithor is een hele fijne plek vooral u de vele festivals van onze stad wilt bezoeken. Om een dagje te shoppen kunt u 7 dagen per week terecht. Winkelen met stijl of toch liever de koopgoot of de bijna grootste markt van Nederland op het Binnenrotte plein. Aan wal zijn de metro, tram en het spoor vlakbij. Kiest u voor een meer nautisch weekend dan vindt u de halte van de watertaxi naast de deur aan bakboordzijde.

Vertel aan de B&B eigenaar dat je hen gevonden hebt via https://bedandbreakfast.be/

----

Kamers

garden

Kamer : 1

De Visithor: U wordt persoonlijk van harte welkom geheten door onze hartelijke gastvrouw. Ze laat u onze Visithor zien en wijst u op alle comfort en gemak aan boord. U betreedt het schip via uw eigen entree en heeft een heerlijk terras op het buitendek, keuken, douche en toiletvoorziening helemaal voor uzelf. Zo ook de salon met het sfeervolle houtkacheltje is er helemaal voor uw gemak. U voelt dat er met liefde, warmte en originaliteit aan dit scheepje is gewerkt met heel veel oog voor nautisch detail. Met je voeten in het water na een dagje de stad verkennen en daarna stevig slapen. En als je je ogen weer opendoet weet je nooit wat het uitzicht zal zijn……………dat bepaalt immers het getij.

Personen : 2

omschrijving : een tweepersoonsbed

Badkamer : Eigen badkamer

Faciliteiten : TV, DVD / Video, Internet, Zitplaats, Eigen inkom, Terras, Appartement met keuken
Info

Areas

Zwemmen : 0 KM

Wielersport : 0 KM

Mountainbike : 0 KM

Wandelen : 0 KM

Tennis : 0 KM

Golf : 0 KM

Paardrijden : 0 KM

Kanoën : 0 KM

Zeilen : 0 KM

Vissen : KM

Museumbezoek : 1 KM

Gourmet / Dinner : 05 KM

Winkelen : 0 KMInfo De Visithor is een hele fijne plek voor als u de vele festivals van onze stad wilt bezoeken. Om een dagje te shoppen kunt u 7 dagen per week terecht. Winkelen met stijl of toch liever de koopgoot of de bijna grootste markt van Nederland op het Binnenrotte plein. Aan wal zijn de metro, tram en het spoor vlakbij. Kiest u voor een meer nautisch weekend dan vindt u de halte van de watertaxi naast de deur aan bakboordzijde.

Beoordelingen

Op 2 april 2010 sliep ik met een vriendin een nachtje op de logeerboot. Bij binnenkomst voelde ik me meteen thuis. De houtkachel, de verlichting, de slaaphoek, heel knus allemaal. De bank is rete- retro, de tv is plat en in de keuken staat naast een sjiek koffiezetapparaat, waterkoker en broodrooster zelfs een elektrische citruspers. In de zwart-witte, antiekachtige badkamer vind je, heel belangrijk, een goede, warme douche. Het hout strak in de lak en de patrijspoorten overal maken het heel scheeps. Er is toeristisch info om Rotterdam te ontdekken, er is een dvd-speler voor thuisblijvers en speelgoed voor kinderen. De boot schommelt minimaal.\'s Nachts is het stil en dat midden in de stad! Jammer dat het een wat kille voorjaarsdag was, anders hadden we op het dek een wijntje kunnen drinken, met uitzicht op de andere boten in de Wijnhaven, de kastanjebomen aan wal en de moderne hoogbouw. Gelukkig stond de centrale verwarming binnen te snorren, zo kwam het met het wijntje drinken toch helemaal goed.

door Evelyn op 04-06-2010


Review toevoegen

Teken het Gastenboek en win een B&B cheque van 100 euro

Gelieve akkoord te gaan met onze Algemene Voorwaarden

Recensie toegevoegd

Ben het eens met de Algemene Voorwaarden

De Captcha waarden komen niet overeen. Probeer het opnieuw.

Beschikbaarheid

De eigenaar van het hotel heeft besloten niet te werken met dit reservatiesysteem.

Laden..